ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Ο.Ο.Κυκλάδων

 

Σαντορίνη 11/5/21

 

Θέματα που αφορούν στα μεγάλα προβλήματα της Σαντορίνης όπως είναι η Χωροθέτηση  στάθμευσης των επαγγελματικών τουριστικών οχημάτων  στο Λιμάνι του Αθηνιού και στο Αεροδρόμιο, εύρεση χώρων αποβίβασης/επιβίβασης στα Φηρά, Πάταξη της Πειρατείας αλλά και Θέματα που αφορούν στην Πράσινη ανάπτυξη του νησιού, συζητήθηκαν  σήμερα στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με τον Επικεφαλής της παράταξης «Τώρα! Για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά» Μανώλη Ορφανό και τους εκπροσώπους από το Σωματείο Εκμισθωμένων Οχημάτων με Οδηγό Κυκλάδων (ΣΕΟΟΚ).

 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κου Ορφανού, ενόψει και της έναρξης της τουριστικής σεζόν, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Εκμισθωμένων Οχημάτων με Οδηγό, όπως επίσης και των νομοθετικών  σημαντικών  αλλαγών που έχουν προκύψει έπειτα από την προσπάθεια του Σωματείου (ΣΕΟΟΚ) και των συναρμόδιων υπουργείων, όλους τους προηγούμενους μήνες.

 

Ο κύριος ορφανός δεσμεύτηκε να συνεισφέρει από την πλευρά του στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου μας.

 

Στη συνάντηση πήραν μέρος, ο Κος Μανώλης Ορφανός πρόεδρος της παράταξης «Τώρα, για την Σαντορίνη και την Θηρασιά», ο Κος Πρέκας Πέτρος σύμβουλος Ποιότητας Ζωής, η Κα Α. Χολέβα καθώς και ο Πρόεδρος Σ.Ε.Ο.Ο. Κυκλάδων Κος.  Κωνσταντίνος Ιωαννίδης και οι κύριοι Παναγιώτης Μπακοθανάσης (Ταμίας), Βασίλειος Μπέλσης (Γραμματέας) και Νικόλαος Δούκας (Τακτικό μέλος ΔΣ).

 

Η συνάντηση ήταν πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική και πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα και από τις δυο πλευρές.

 

Με τιμή,

Το Προεδρείο Σ.Ε.Ο.Ο.Κυκλάδων